Kylpypyyhe Vohveli

Ei saatavilla tällä hetkellä

35,00

Ullakon Vohveli on päivitetty versio nostalgisesta vohvelipyyhkeestä. Se on ihanan iso ja mahtavan imukykyinen kylpypyyhe. Vohvelikangas imee hyvin kosteutta, kuivuu nopeasti ja menee säilyttäessä pieneen tilaan. 

Vohveli-pyyhkeiden materiaali on tämän päivän versio perinteisestä vohvelikankaasta: puuvillasekoitekankaan kuitu on kierrätyspuuvillaa. Tämän lisäksi kankaassa on hieman tekokuitua tuomassa ryhtiä ja kestävyyttä. Pyyhkeet pitävät hyvin kuosinsa eivätkä rypisty ja kutistu niin kuin pelkkä puuvillakangas. 

Isoruutuinen kuosi tekee pinnasta muhkean ja elävän. Väri on tyylikäs harmaa. 

Ullakon Vohveli on reilun kokoinen, mutta kuitenkin niin kevyt, että se on helppo ottaa mukaan myös uimahalliin tai rannalle. Vohvelikankaan ominaisuuksiin kuuluu, että se imee hyvin kosteutta, mutta kuivuu kuitenkin nopeasti.

 

Käytössä testattu ja hyväksi havaittu

Vohveli-pyyhkeet on tehty alunperin vuokramummola Villa Ullakolle. Siellä yöpyneiden vieraiden toiveesta pyyhkeet ovat nyt myös Ullakkopuodin valikoimissa.

Vohveli-pyyhkeet on testattu käytännössä: pyyhkeet ovat pysyneet hyvin kuosissaan, vaikka niitä majoituskäytössä pestään ahkerasti. Käytön ja pesun myötä pyyhkeistä on tullut niin pehmoisia, että niitä voi käyttää vaikka torkkupeittoina. 

Kun siis etsit reilun kokoista, hyvin kuivaavaa ja nopeasti kuivuvaa pyyhettä, joka tuntuu mukavalta iholla ja kestää käyttöä ja pesua, Vohveli-kylpypyyhe on juuri sinulle.

 

VOHVELI-KYLPYPYYHE

MATERIAALI 75% kierrätyspuuvilla, 25% polyester
MITAT 95X170 cm
PESU 60 astetta

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kässäkukkaro
35,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Puhdistus ja hoito, Categories